категорії: блоґ-запис

День Землі - кожен день! ("зелений" концерт 15 травня 2010 року)

теґи: in the hole, Los Colorados, День землі, Квадрат, Люби мене - не їж мене!, МЕТЕЛИКИ, Оратанія, Подорож по вертикалі, Хмародери, «Хочу ЩЕ!», вегетаріанці, екологія, концерт

Вчора слухала зелений концерт в парку на парковій лавці, звісивши ноги долу.  Основний акцент організатори зробили на вегетаріанстві. Казали, що для поліпшення стану довкілля, окрім користування лампочками енергозбереження і їзди на велосипеді, було б не зле перестати їсти тварин. Мотивували вони це тим, що для розведення і годівлі худоби необхідні величезні території, а це веде до знищення верхнього родючого шару ґрунту, пестициди отруюють землю, копитні її витоптують, а в кінцевому рахунку потерпаємо ми з вами. Я, як безробітний еколог з дипломом на руках, підтверджую, що вони таки мають рацію і сполох не даремний, але відмовитися від споживання м’яса особисто мені поки не під силу. 

 

«Я їм траву!» – голосив плакат. «А ми її куримо!», – відповідали на те любителі природи. :)))

 

Вдень усі охочі прибирали парк і бавилися в квести, а вже надвечір дивилися за виступами музичних гуртів. «Метеликів» я знаю завдяки телебаченню – місцевий дванадцятий канал якось транслював їхній спів у рамках TributetoІвасюк. У вокалісти, окрім прозорої сукенки і колєжанки, вбраної у штанці із ананасом на дупі, ще й голос сильний. Не приймали участі, але не проґавили нагоди покрасуватися на публіці Суп, Гєник і той чорнявий з гурту «Оратанія». Оратанці кружляли довкола сцени, фотографували своїх колег і підспівували тернопільчанам із «LosColorados». Схоже, що вони взяли Колорадосів під своє крильце. Дали жару «Хмародери» із аграрних Дублян. Дітки із гурту «Хочу ще!» розважили своїм хіп – хопом. В «Квадраті» бив у барабани мій пернатий товариш. Солістка цього гурту якась чудна і, здається, вона не грала на публіку. Кінець.

 

Фото з концерту:

tikobuvuspivalu.livejournal.com/11434.html